top of page
Polaroid - sweater at M.png

*GESLOTEN*
Sponsor Expatival!

Wil je graag je zaak meer onder de aandacht brengen van de internationale gemeenschap in Leuven? Dan heb je geluk! International House Leuven nodigt lokale handels- en horecazaken uit om deel te nemen aan een prijstrekking voor alle tickethouders van Expatival.

Op 21 oktober verwelkomt het International House Leuven de hele internationale (en lokale) gemeenschap voor een dag vol workshops, muziek, eten en plezier en we zouden jou daar heel graag bij betrekken!

Wat levert het jou op?

Door sponsor te worden van Expatival, krijg je niet alleen exposure naar de internationale gemeenschap, maar we zullen je ook in de kijker zetten als sponsor.

 

Als sponsor zullen we:

  • Je vermelden in een Instagram story en toevoegen aan onze "Expatival Sponsor" highlight

  • Je logo toevoegen aan de sponsorpagina op de Expatival website

  • Je vermelden in onze sponsorposts op Facebook, LinkedIn en Instagram! 

Wat vragen we van jou?

We vragen simpelweg een bijdrage in natura aan onze prijstrekking,  geen sponsorgelden dus! Dat kan een waardebon zijn, een gratis artikel (niet bederfelijk) of een coupon voor een gratis artikel, een kortingspercentage in je winkel of zaak, of iets anders dat je zelf bedenkt. We halen het graag op (in de week van 9 oktober). 

 

Weet je niet zeker wat je moet aanbieden? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken op  expatival@leuven.be 

Vul onderstaande gegevens in om sponsor te worden.
Upload logobestand

Bedankt! Je formulier is verzonden.

bottom of page