top of page
0 DAYS TO THE EVENT
21 Oct 2023, 10:00
Leuven
The International House Leuven is throwing open its doors to bring internationals and Leuvenaars together for a day of information, connection and AHA-moments.
Website images (1).png

Zaterdag, 21 Oktober 2023
__

Expatival 

Een dag boordevol activiteiten voor (internationale) Leuvenaars!

Werk vinden, vrienden maken en administratie regelen buiten je vertrouwde omgeving is niet eenvoudig. En nog moeilijker als je uit een andere cultuur komt en de taal nog niet spreekt. Maar het International House Leuven (IHL) staat klaar om te helpen!

Wat is Expatival?

 

Expatival is een evenement georganiseerd door het International House Leuven. Tijdens Expatival zetten we het internationale karakter van Leuven in de kijker. Dit evenement draait niet alleen om het aanpakken van uitdagingen, maar ook om het waarderen van de unieke ervaringen en verhalen die internationale inwoners met zich meebrengen.

5.png
About

Waarom is Expatival belangrijk?

Bruggen slaan tussen culturen

 

Het team van IHL kent Leuven als hun broekzak en begrijpt als geen ander hoe het is om in een nieuwe omgeving te zijn zonder de vertrouwde steun van thuis. Expatival is een gelegenheid om de gemeenschap samen te brengen en een gevoel van verbondenheid te creëren.

Een schat aan kennis en gedeelde ervaringen

 

Expatival biedt meer dan 20 sessies over uiteenlopende onderwerpen, van het vinden van werk tot het creëren van een thuis, en van het begrijpen van lokale gebruiken tot het stichten van een gezin in Leuven. Onze sprekers, velen met ervaring als expat, delen waardevolle inzichten en praktische adviezen. Of men nu een nieuwkomer is of een doorgewinterde expat, er is voor ieder wat wils.

7.png

Plezier voor het hele gezin

 

Expatival gaat niet alleen over informatie, maar ook over het vieren van diversiteit! Kinderen kunnen hun artistieke talenten laten zien in een spannende kunstwedstrijd. En om een vleugje van thuis toe te voegen, nodigen we iedereen uit om onze 'Rond de Wereld'-decoraties te versieren met hun vlag. Bovendien staan onze experts klaar om al uw vragen te beantwoorden, hoe groot of klein ook.

Ook voor geboren en getogen Leuvenaars

Dit evenement is in eerste instantie bedacht voor de internationale gemeenschap in Leuven, maar iedereen is welkom! Of je met internationale mensen werkt, bevriend bent, of gewoon nieuwsgierig bent over hun verhalen, we verwelkomen je graag op Expatival. 

Over het International House Leuven (IHL)

IHL is een toegewijd team van experts dat zich inzet om internationale inwoners te helpen gedijen in Leuven. Van praktisch advies tot het opbouwen van een gevoel van gemeenschap, IHL is de partner om van Leuven een thuis te maken. Meer informatie op www.internationalhouseleuven.be .

Locatie

Tiensevest 60, 

3000 Leuven

Expatival

Datum:  Zaterdag, 21 oktober 2023  

Tijd:  10:00 - 17:30 

Contact

Voor meer informatie neem contact met ons op via internationalhouse@leuven.be.

bottom of page